Impreuna vom construi cea mai mare distractie !

Cand spui cabina foto Selfie Photo Booth, spui bucuria de a zambi din tot sufletul si de a-i face si pe altii fericiti.

Acestia suntem noi!

Credem cu tarie ca zambetul uneste oamenii, iar Selfie Photo Booth a luat nastere tocmai din acest motiv, pentru a va face fericiti pe voi si pe cei apropiati, in cele mai importante momente ale vietii voastre.

Impreuna vom reusi sa imortalizam cele mai frumoase si importante amintiri alaturi de prieteni, colegi si familie, totul intr-o maniera unica!

Selfie Photo BoothEchipa de Distractie

Vrem sa facem parte din povestea ta !

Selfie Photo Booth imbina ideea de fotografie clasica instantanee cu cea moderna. In mai putin de 10 secunde, ai poza perfecta, cu fundalul perfect si propsuri amuzante.

Indiferent de eveniment, fie că este vorba de nunta, botez sau orice alt moment special, Selfie Photo Booth iti ofera fotografii personalizate, într-un numar nelimitat pe tot parcursul serii, care se pot transforma in marturii personalizate pentru nunta sau botez, pline de viata.

Pentru ca distractia sa fie pe deplin garantata, iti trimitem cabina foto  impreuna cu un om de nadejde, plin de voie buna, care se va asigura ca totul decurge asa cum trebuie la evenimentul tau.

De tematica petrecerilor tale ne putem ocupa impreuna cu tine. Tu doar trebuie sa ne spui ce-ti doresti, iar noi vom avea grija sa pregatim materielele si sa dam drumul maratonului de poze!

Distractia e aici cu cabina foto Selfie Photo Booth!

Rezerva Cabina Foto
0738.046.576