Cabina foto nunta

     Distractie de neuitat pentru toti invitatii tai !

Rezerva cabina
0738.046.576

 

 

 

Distractie nelimitata

Poze nelimitate

Bubble speech & Accesorii premium

Magneti nelimitati

Print instant pe loc

 

 

Distractie garantata pentru petrecerea ta de nunta!

Nunta ta este, cu siguranta, cel mai asteptat moment al vietii tale, pe care il visezi inca din copilarie. Stim ca oragnizarea unei nunti poate fi cu adevarat stresanta, insa sunt cateva elemente la care poti apela si care chiar iti pot schimba viata.

Cabina foto este unul dintre ele. Sa ai o cabina foto la nunta nu mai este un moft, deste deja o necesitate, pentru ca asigura distractia tuturor invitatilor tai.

Ultimul lucru pe care ti-l poti dori la petrecere este sa vezi invitatii cum stau la masa fara sa faca nimic. Cabina foto este un prilej de amuzament, unde invitatii isi pot face poze in cele mai amuzante ipostaze, folosind propsurile noastre tematice.

Fiecare poza facuta poate fi printata si luata acasa, amintiri grozave pentru toata lumea, iar pozele in format digital pot fi share-uite pe retelele de socializare in timp real.

Poza cu poza, vei avea un album cu toate momentele minunate pe care toti invitatii tai le-au imortalizat. Ce marturie mai frumoasa pentru invitatii tai decat un set de poze amuzante, realizate impreuna cu voi, mirii? Le va lua cu el la plecare, fara sa mai fie nevoie sa astepte saptamani intregi pozele “oficiale”.

La cabina foto e adevarata distractie, asa ca te asteptam sa stabilim impreuna detaliile pentru nunta ta!

Distractia e aici cu Selfie Photo Booth! Poti avea cabina foto pentru nunta Bucuresti sau alt oras din tara.

 

      

 

Completeaza distractia cu un album guestbook in care invitatii tai iti vor lasa un mesaj frumos si amintiri memorabile.

 

Accesoriile care nu trebuie sa lipseasca de la o nunta boho chic

| Blog Selfiephotobooth | No Comments
Da, nuntile in stil boho sunt nonconformiste si unice in felul lor. Ce le defineste in principiu? Romantismul! Daca te vezi o mireasa cu coronita din flori pe cap si…

 

Distractia e aici cu cabina foto Selfie Photo Booth!

Rezerva Cabina Foto
0738.046.576